Varsseveldsestraatweg 70 - 7122 NM  AALTEN - t. 0543-471230 - info@mensinkberndes.nl

particulier verzekeren

 Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kop koffie over de vloerbedekking, lekkage of stormschade. U herkent het vast wel. Toch kunnen dergelijke schades flinke financiële tegenvallers met zich meebrengen. Het is dan ook belangrijk dat u uw persoonlijke bezittingen goed verzekerd hebt. En wat is er dan gemakkelijker dan alles bij één loket onder te brengen. Eén adviseur die u kunt bellen als u wat wilt vragen, of om een schade te melden. Dezelfde adviseur die dan alles voor u regelt zonder dat u ergens achteraan hoeft te gaan. Die adviseur zijn wij graag voor u.

Wij checken jaarlijks of uw verzekeringen nog actueel zijn zodat u niet te veel betaald of, in geval van schade, niet onderverzekerd blijkt.

U kunt bij ons terecht voor al uw particuliere schade verzekeringen zoals:

  • Woonhuis en inboedel
  • Motorrijtuigen
  • Doorlopende reis
  • Aansprakelijkheid

Naast schadeverzekeringen, kunt u bij ons ook terecht voor levens- en inkomensverzekeringen.

Nederland is dan wel een verzorgingsstaat, maar wanneer u gaat kijken wat uw inkomen is wanneer u met pensioen gaat, dan zult u merken dat dat aanmerkelijk lager ligt dan het inkomen dat u ontving toen u nog werkte, om maar niet te spreken van het inkomen bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Wij maken graag voor u inzichtelijk wat u in dergelijke gevallen kunt verwachten en welke mogelijkheden er zijn om eventuele (waarschijnlijke) gaten in uw inkomen te repareren.

Wilt u er zeker van zijn dat uw persoonlijke bezittingen én uw inkomen, goed beschermd zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak.