Varsseveldsestraatweg 70 - 7122 NM  AALTEN - t. 0543-471230 - info@mensinkberndes.nl

Zakelijk verzekeren

Ondernemen is risico's nemen. Tegen de financiële gevolgen van een groot aantal van deze risico's kunt u zich prima verzekeren. Denkt u aan bedrijfsschadenrisico's zoals brand, schade aan apparatuur en elektronica, debiteurenrisico, schade aan wagenparken, et cetera.

Het beperkt zich echter meestal niet tot het verzekeren van risico's die te maken hebben met het bedrijf. U hebt als ondernemer ook te maken met risico's die betrekking hebben op het personeel en u zelf. Door preventieve maatregelen kan veel schade worden voorkomen of beperkt.

Wij maken graag voor u een inventarisatie van de bedrijfsrisico's die spelen binnen uw onderneming. Op basis van deze inventarisatie, kijken wij in welke mate de risico's door u als ondernemer kunnen worden verkleind. Dat kan al door eenvoudige preventieve maatregelen te nemen. Voor de risico's die dan overblijven, brengen wij voor u de verzekeringsoplossingen voor de financiële consequenties van mogelijke schade in kaart. Hierbij kijken wij uiteraard ook naar uw lopende verzekeringen, in hoeverre deze al dan niet toereikend zijn, en of verzekeringen gecombineerd kunnen worden.